Bryllupsblogg

Endelig er alt klart.. Vi skal gifte oss! Lørdag 23. juli 2011 inviterer vi venner og familie til fest på Tromøya. I denne forbindelse har vi nå tatt steget ut i den virtuelle verden og laget en bryllupsblogg. Her vil du etter hvert kunne finne mer eller mindre nyttig informasjon om bryllupet vårt. Vi gleder oss! Hilsen Marthe & Kris

torsdag 31. mars 2011

Gaveønsker

Som de fleste vet, prøver vi oss nå på voksenlivet og har gått til anskaffelse av et lite hus på Bjørnøy utenfor Stavanger. Det viser seg at det å ha et hus krever en del praktiske ting som vi ikke har... Har funnet ut at hekksaks er noe en hver huseier med respekt for seg selv må ha, så dette er på ønskelista.


Inne er det jo også et par ting som mangler, så vi har lagt ut en ønskeliste på Brødrene Pedersen (Stavanger)/ Arendals Glasmagasin (Arendal)
http://www.arendalsglasmagasin.no/onskeliste/bryllup?i=93596&p=8393e8e13cf2a84516f7146cc2f58dbc8f771a3b

Når vi ikke skal holde på i huset, hadde det vært kjekt å komme seg på sjøen og å være i aktivitet. Vi tenkte det kunne være fint å spare til en kajakk med plass til to (kanskje tre, hvis vi får plass til Odin i bagasjeluka). Hvis noen har lyst til å være med og spleise på denne kan dere sette inn et lite bidrag på vår bryllupskonto: 3201.38.47575 - fint hvis dere merker innbetalingen med hvem gaven er fra.

Ellers ønsker vi oss jo alltid kjekke opplevelser, gjerne sammen med noen av dere :)

Har dere spørsmål ifm med gaver er det fint hvis dere tar kontakt med mamma Gro på tlf 980 43 818. Hun har oversikten på det meste :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar